Odense gulvarbejde udføres bedste af en gulvfagmand med erfaring

Odense kan altid få trægulve lavet her hos os. Forskellig former for bearbejdning og opfriskning af trægulve, så de bliver smukke som nye. Såfremt du bor i Odense eller andre steder på Fyn, kan du altid kontakte os for en snak og eventuelt et besøg.

” Vores gulvkonsulent kigger gerne forbi for en snak og gulvvurdering, for at være sikker på at dit trægulv nu engang kan afslibes og efterbehandles. “

I langt de fleste tilfælde er der dog ikke noget i vejen med trægulvet, hvorfor en afslibning vil være den rigtige bearbejdnings proces.

Gulvafslibning Odense

Det forpligter at være gulvmand i Odense og på Fyn. Vores mål er, at være med til at ‘Holde Fyn fin’ hvad træ og trægulve angår. Det lykkes i høj grad idet vi har mange gulvopgaver rundt omkring på øen, herunder i Fåborg, Svendborg og Nyborg. Men ikke dermed sagt at andre byer ikke også har behov, idet vi i øjeblikket afsliber gulvet i Middelfart og Assens.

NOTE: Med andre ord er vi et lokalt gulvfirma og en solid partner på Fyn, som ved alt om bearbejdning af gulve i træ.

Vi beskæftiger os kun med trægulve og ikke andre former for gulvbelægning som for eksempel:

  • Gulvafslibning i Odense og på Fyn. På billedet ses et trægulv som kan afslibes og efterbehandles. Plankegulve, parketgulve, lamelgulve og andre former for trægulve kan med fordel efterbehandles og gøres pæne med hjælp fra gulvsliberfirmaer.Marmorgulve
  • Linoleum
  • Vinyl
  • Klinkegulve
  • Naturstens gulve

og meget andet. Vi har fra starten valgt at specialisere os indenfor netop træ og trægulve idet vi synes at det er et rigtig godt materiale til gulve.

Billig gulvafslibning priser i Odense

Odense gulvafslibning udføres af os. Her får du den bedste gulvafslibning pris uanset om det er afslibning af plankegulve som på billedet eller andre former trægulve. Parketgulve eller lamelgulve eventuelt med en overfladebehandling med olie, lak, lud, sæbe eller noget helt andet. I fåborg, Svendborg, Nyborg eller andre steder på FynEr du på udkig efter billig gulvafslibning priser i Odense, så kig med her. At kontakte os er derfor uomtvisteligt en fordel, når behovet for en gulvafslibning i boligen indtræffer. Det er nemt og uforpligtende at kontakte os, og servicen er gratis, hvorfor du ved at udfylde kontaktoplysninger og tilføje en kort beskrivelse af din opgave kommer i kontakt med erfarne gulvspecialister. Fordelen ved konceptet er, at din opgave kommer ud til gulvspecialister i hele landet og ikke kun i Odense, hvorfor du får et rigtigt godt tilbud, som du ikke kan sige nej til. Vi kan dog ikke sige med sikkerhed, at du tilbydes den billigste pris på en gulvafslibning – men det er tæt på!.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes