Gulvspecialist København – Dit lokale gulvfirma i København

Gulvspecialist i københavn uanset hvor i byen det er. Storkøbenhavn og hovedstadsområdet er helt sikkert et område med rigtig mange træguvle som trænger til en gulvspecialistGulvspecialist København og omegn er der mange af. Dygtige og kompetente gulvfirmaer og gulvfolk som har mange års erfaring indenfor gulvbranchen. Du vil altid kunne finde et sådant firma og få en, gratis og uforpligtende, snak om dine trægulve samt hvilke muligheder der er for en opfriskning.

Din gulvspecialist København

Guvlspecialist i København med mange års erfaring. Her på billedet ses et smukt trægulv som fremstår nyafslebet og lige til at tage i brug.Vi vil naturligvis helst at du kontakter os for hjælp til en opfriskning af dine trægulve, idet vi har mange kunder som har været rigtig godt tilfreds med vores gulvservice. I gennem mange års gulvarbejde har vi oparbejdet os en praktisk vide som kun få. Og den ekspertise og erfaring øser vi gerne ud af til vores kunders bedste. Vi kan love dig at næsten uanset hvordan dit gulv ser ud, så har vi en rigtig god løsning til at få det smukke og oprindelige frem i træet om ønsket. Eller at indfarve og efterbehandle det med en helt ny patina til følge.

Sådan finder du din gulvspecialist København!

Gulvspecialist i københavn med mange års erfaring. På billedet ses et trægulv med en nyafslebet overflade. Smukt og lyst frembringer det en herlighedsværdi som ingen andet materialeDer er helt klart flere måder at finde det rigtige gulvfirma til at løse et gulvproblem. Først og fremmest må det afklares hvad problemet er. Kræver det en gulvafhøvling eller gulvafslibning for at opfriske, eller en gulvbehandling til at skabe en slidstærk og smuk overflade så skal du bruge en gulvsliber. En såkaldt fagmand med speciale i bearbejdning af trægulve på forskellig vis, herunder:

 • Gulvarbejde
 • Gulvrenovering
 • Gulvrestaurering
 • Gulvbearbejdning
 • Gulvopfriskning
 • Gulvafslibning
 • Gulvafhøvling

Gulvafslibning og gulvafhøvling i København

Gulvafslibning og gulvafhøvling udføres af din lokale gulvspecialist i København og omegn. Gentofte, Amager, Nørrebro, Vesterbro, Hellerup og Østerbro er blot nogle af de steder hvor vi har referencer for veludført gulvarbejde. Uanset opgavens størrelse er vi dit lokale gulvfirma, der tilbyder høj kvalitet til fornuftig pris. Efter gulvafslibning og gulvbehandling udføres der en overfladebehandling med:

 • Olie
 • Sæbe
 • Lak
 • Voks
 • Lud

Alle typer trægulv kan afslibes og efterbehandles, så kontakt os gerne for yderligere info.

Indfarvning af trægulve i København og omegn

Bejsning og indfarvning af trægulv  er blevet mere og mere populært. De nye trends fra USA og Europa viser mørke gulve i rene farver, herunder sort, brun og grå. Men også nuancer som mahogni, teak eller palisander er stadig populært. Trægulve indfarves med bejse, hvor der findes mange nuancer. Vi er specialist i farvning og hvidpigmentering af trægulve, så kontakt os gerne for en snak om dine trægulve og få gulvafslibning priser fra din gulvspecialist i København.