Gulvsliberfirmaer tilfører nyt liv i hjemmet med gulvafslibning

Gulvsliberfirmaer er der mange af. Gode, dårlige og mange midt imellem. For at finde det rigtige gulvsliberfirma, er det nødvendigt med en samtale. Kontakt nogle få firmaer og få en snak. Forbered spørgsmål og se om du får tilfredsstillende svar, – her kan du også hurtigt mærke om kemien passer.

Gulvsliberfirmaer kaldes også gulvfirmaer

Ofte udføres en gulvafslibning i hjemmet i forbindelse med hovedrengøring eller en generel renovering af boligen. Og det er med god rette at en gulvafslibning og efterbehandling tages med, for er der først slidt hul på den gamle overfladebehandling så kan bliver det kun værre. 

Gulvsliberfirmaer der gør en forskel

Når væggene alligevel skal males, hvorfor så ikke få afslebet trægulvene. Det er frygteligt besværligt at få det gjort efterfølgende, idet man så må rydde gulvene for møbler endnu engang.

Hvad gør en gulvafslibning?

gulvafslibning www.gulvsliberfirmaer.dkDet er formentlig kun de færreste der egentlig ved hvad der foregår, når gulvmanden går i gang med slibemaskinen. Her er det nemlig en stor maskine der tager over og fjerner den gamle lak eller overfladebehandling med sandpapir. Sandpapir der er fastgjort på en valse, som roterer og dermed afsliber gulvet. Selve processen er faktisk meget simpelt og enkelt at forstå, men håndteringen af maskiner og rekvisitter er ikke så lige til. Det kræver blandt andet en vis føling med afslibningens forløb og vurdering af gulvets beskaffenhed. Og derfor er det tilrådeligt at benytte en fagmand.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Selve gulvafslibningen er én ting, men gulvbehandlingen er en anden. Og det kan være en helt videnskab at sætte sig ind i de mange muligheder. Jeg kan her nævne nogle af de mest gængse:

  • Voks
  • Sæbe
  • Lud
  • Lak
  • Olie
  • Bejdse

Det kan anbefales at kontakt en fagmand for gode råd med hensyn til gulvbehandling. Men du kan også få masse af tips på forskellige hjemmesider. Der er forum og portaler som beskriver meget godt hvilke muligheder der er.

Og ellers kan du kigge forbi en større farvehandel eller byggemarked.

De har prøver som kan give inspiration til dit gulvprojekt. Sidste men ikke mindst er det en mulighed at rekvirere en konsulent fra et af de større gulvfirmaer, som kan komme ud og vurdere dit afslibning og give gode råd. Og som regel vil det være muligt at få lavet en lille prøve på gulvbehandlingen inden det endelige gulvarbejde går igang.

TIPS: Du kan overveje at få dine trægulve indfarvet med bejdse, der findes mange fine farver

 gulvafslibning gulvsliberfirmaer.dk

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes