Fåborg gulvservice der løser alle former for gulvafslibning

Fåborg gulvfirma med billig gulvafslibning priser og kort ventetid. Vi er et seriøst gulvfirma der løser alle typer af gulvopgaver indenfor træ. Trægulve, plankegulve, parketgulve og lamelgulve renoveres efter alle kunstens regler samt dine ønsker og behov. Her anvendes kun miljørigtige produkter i allerbedste kvalitet, der garanterer et flot gulv med en smuk og slidstærk overflade.

Gulvafslibning i Fåborg

Fåborg gulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Som gulvfirma i Fåborg er vi den lokale håndværker som altid er nær ved. Du kan altid kontakte os og vi kigger forbi, såfremt du har et trægulv som skal vurderes og tjekkes. Er du i tvivl om muligheder for en ny gulvoverflade, kan vi hjælpe dig med inspiration. En gulvafslibning fjerner den gamle gulvoverflade næsten uanset hvor grim og håbløs den er, og herefter kan en ny gulvbehandling påføres.

Kvalitets gulvarbejde i Fåborg

Billig gulvafslibning priser er ikke ensbetydende med dårlig kvalitet, nærmest tværtimod. Vi får de fleste kunder fra mund til mund metoden, fordi vi laver et rigtig godt stykke håndværk. Vi sætter pris på at vi anbefales til venner og bekendte og derfor har vi også kunder ud i fremtiden. Det gør naturligvis også, at vi sætter en ære i at udføre et rigtig godt stykke håndværk til gavn og glæde for vore kunder.

” At være gulvmand og få ros for et godt stykke håndværk er guld værd og den bedste motivation for at lave en kvalitets gulvafslibning. “

Kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser

Uanset om dine trægulve er nye eller ældre er en eller anden form for afslibning nødvendigt. Vi finder altid en gulvafslibning som passer bedst til dit gulv i Fåborg, så gulvet bearbejdes så blidt og nænsomt som overhovedet muligt. Vi vælger normalt imellem følgende afslibninger:

  • Gulvasflibning Fåborg og på hele fyn. Afslibning af plankegulve, parketgulve og lamelgulve. Gulvarbejde i Svendborg, Odense, Nyborg og andre steder på vores dejlige ø. Her på billedet ses en gulvafslibning igang med suger som opsamler slibestøv. Kontakt gulvsliberfirmaer.dk og få mere viden om afslibning af trægulveFuldslibning
  • Grovslibning
  • Mellemslibning
  • Finslibning
  • Let slibning
  • Polering

Hvilken eller hvilke afslibninger der er bedst egnet til dine trægulve afhænger af en gulvteknisk og trætekniske vurdering.

Få en god vejledning fra os

Vi udfører gulvarbejde i parcelhuse, ejerlejligheder, boliger, fritidshuse med videre. Uanset standen af dit trægulve kan vore gulvslibere vejlede dig og give dig inspiration så du kan træffe den rette beslutning.

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes